Rubriky
Nezařazené

Informace k tréninkům!

Dobrý den a ahoj vám všem tenisovým příznivcům!

Máme pro vás pár zásadních informací a také pár dotazů.

V první řadě bychom vás chtěli informovat o zimní tenisové sezóně – na jednání s novým nájemcem haly se dohodla priorita obsazení dvorců naší Tenisovou školou. A to je skvělá a zásadní zpráva! Co se týče tenisové školy, do 4.9. bychom od všech potřebovali vyjádření, že váš šampión/šampiónka bude, či nebude nadále na tenis docházet. Prosím napsat do zprávy VAŠEMU TRENÉROVI !

Do pátku 4..9.. 2020 nejpozději!

To máme schůzi tenisové školy, kde musíme předložit hotové skupiny dětí na nadcházející semestr. Poté se rozhodne jakým systémem se bude školné platit, buď část letní sezóny, nebo i rovnou se sezónou zimní. Po páteční schůzi budeme vědět více a všechny vás poté budeme informovat. Do zprávy pište i případné kolize s novým školním rokem resp. školním rozvrhem. Případně požadavkem přidání hodin pro vašeho šampiona / šampiónku.

Zásadní informace je, že tenisová škola se naplno rozjede od 7..9. 2020 ve vašich obvyklých dnech a hodinách, pokud nebude mít časovou kolizi s rozvrhem. Ještě jednou na všechny z vás apeluji a prosím – napište jasnou a zřetelnou zprávu z které se bude dát vycházet.

A – dítě bude pokračovat a není žádný problém

B – dítě bude pokračovat a máme v určité hodině problém s časem, případně dnem

C – dítě již nadále nebude navštěvovat tenisovou školu

Co se týče individuálních tréninků, tak můžeme v nadcházejícím týdnu hrát, samozřejmě za příznivého počasí. Prosíme také do zprávy.

Sportu zdar a tenisu zvláště!

Trenéři